Supa rapida de rosii cu mazare si taitei

de Corinuta in Supe, 20 Aug 2010 | 7517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 ml piure de rosii
  • 200 g mazare congelata
  • 200 g taitei
  • 1 morcov
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 fire de busuioc
  • 2 linguri de ulei
  • sare, piper macinat
  • un praf de zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rapida de rosii cu mazare si taitei:

Se curata morcovul si usturoiul. Morcovul se da pe razatoarea mare, iar usturoiul se toaca cubulete. Se calesc ambele in ulei incins aprox. 3-4 minute, apoi se adauga piureul de rosii si 2 litri de apa si se lasa sa fiarba cca. 5 minute.

Se fierb taiteii al dente intr-o cantitate suficienta de apa cu sare, apoi se strecoara sub un jet de apa rece.

Se adauga mazarea la supa si se lasa sa mai fiarba 5 minute. Se spala busuiocul, se zvanta si se toaca marunt frunzele.

Se condimenteaza supa cu sare si piper macinat si un praf de zahar, se adauga taiteii si se ia de pe foc. Se presara deasupra busuiocul tocat si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rapida de rosii cu mazare si taitei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (12)

Corinuta 1

21.08.2010, 11:59

Sylviamultumesc

Julie 1

21.08.2010, 15:03

Grozava supica!

Corinuta 1

21.08.2010, 15:55

Juliemersi

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu pipote si inimioare de pui